Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του Τοπικού Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 12:04
DSCN2368DSCN2404Πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή το απόγευμα  28/ 01/2018  και ώρα 16.30 στην αίθουσα Αφροδίτη του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός  του Τοπικού Τμήματος Καρδίτσας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο).
Η προσέλευση γονιών και παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι ήθελαν να ζήσουν το κέφι, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό της εκδήλωσης, η οποία έχει γίνει θεσμός πλέον , αφού είναι η πρώτη αποκριάτικη εκδήλωση κάθε χρόνο στην πόλη μας.  
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια με τη συμμετοχή των παιδιών της πόλης μας, παρουσιάστηκαν μουσικοκινητικά παιχνίδια και τραγούδια εμπνευσμένα από το πνεύμα του Οδηγισμού, έγινε παρουσίαση των αποκριάτικων στολών των παιδιών, λαχειοφόρος με δωράκια για τα παιδιά και φυσικά πολύ τραγούδι και χορός!  
Την εκδήλωση συντόνισαν με πολύ μεγάλη επιτυχία τα παιδιά των κλάδων Οδηγών και Μ. Οδηγών  με την αρωγή και συμπαράσταση των μελών και στελεχών του Τοπικού μας Τμήματος, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα τα εφόδια που λαμβάνουν ως προσωπικότητες μέσα από το παιδαγωγικό πρόγραμμα του Οδηγισμού. Η υπευθυνότητά τους ήταν αξιοθαύμαστη!  Η θετική διάθεση των μελών και στελεχών του Τ.Τ. Καρδίτσας  για άλλη μία φορά ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους.
Και του χρόνου
 

Πολιτική