Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Κοπή Βασιλόπιτας στα Καλυβάκια του Δ. Παλαμά
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 12:00
PALAMAS PITA_1PALAMAS PITA_2PALAMAS PITA_3Στις 27 Ιανουαρίου 2018, σε μια όμορφη εκδήλωση ο Πολιτιστικός Σύλλογος των  Απανταχού Καλυβακιωτών «Ο Νόστος» πραγματοποίησε στα Καλυβάκια, στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Κοντοβαϊος, η Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κ. Ράνια Φούντα, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας κ. Ορέστης Ψαχούλας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλυβακίων κ. Σπύρος Μιχόπουλος, η Βουλευτής Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου, ο πρόεδρος του ΕΣΥ Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρουμπ, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς κ. Γεώργιος Καραβίδας, οι μαέστροι της Μικτής Χορωδίας και  της Φιλαρμονικής του Δήμου Παλαμά, κ. Αχιλλέας Μπίμπιλας και κ. Ευάγγελος Πέτρου , καθώς επίσης και ο κ. Ιωάννης Ντελής, καθηγητής του παραρτήματος Βυζαντινής Χορωδίας Παλαμά . Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Μπακαλάκος αφού ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, έκανε έναν μικρό απολογισμό του Συλλόγου για τις δραστηριότητες στον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα, με σημαντικές πρωτοβουλίες στηριζόμενες στην εθελοντική προσφορά, τη διάθεση και το μεράκι όλων των μελών του Δ.Σ. καθώς επίσης και των μελών και των φίλων του Συλλόγου.Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Σακελλαρίου, μετά τις καθιερωμένες ευχές και ευχαριστίες, εξήρε το έργο του Συλλόγου στον τομέα του πολιτισμού και της προσφοράς στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, τονίζοντας ότι «ο Νόστος» είναι από τους πιο δυναμικούς Συλλόγους της περιοχής, με προτάσεις και αιτήματα, που σκοπό έχουν την πολιτιστική αναβάθμιση  της τοπικής κοινωνίας, με τη συνεργασία του Δήμου σε πνεύμα συνεννόησης και συναντίληψης.
Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας κ. Ορέστης Ψαχούλας καθώς επίσης και η Βουλευτής Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσιαβριά-Σιωροπούλου 
Την «Καλυβακιώτικη βασιλοκουλούρα»  ευλόγησαν οι ιερείς π. Μιχαήλ Καρμίρης και π. Κων/νος Γιολδάσης. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Καλυβακιώτης ιερέας π. Αθανάσιος Κατής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πολιτική