Εορτολόγιο

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
Γουρία, Σαμωνά και Αβίβου των μαρτύρων
Ανατ.: 07.16Δύση: 17.16Πρώτο Τέταρτο

panthessaliko

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Για 4η συνεχόμενη χρονιά η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Μητρόπολη
Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 12:59
Screenshot 20171212-160042mhtropolhΓια 4η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, έγινε με μεγάλη επιτυχία η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τ.Κ Μητρόπολης. Η εκδήλωση αυτή που γίνεται σε συνεργασία του Προέδρου της Τ.Κ Μητρόπολης κ. Κουκουζέλη Βάιου και του Μορφωτικού Συλλόγου αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους της Μητρόπολης και πιστεύουμε θα καθιερωθεί.
Από τις 3μ.μ η πλατεία γέμισε από παιδιά τα οποία το διασκέδασαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας τα ευρηματικά τεχνάσματα του κλόουν ‘’ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ’’.Το πρόγραμμα επίσης περιελάμβανε βάψιμο προσώπου (Face Painting), χειροτεχνίες, γράμματα στον Αη Βασίλη , ‘’THE VOICE’’ και πολλά άλλα. Περίπου στις 5:30 μ.μ μαθητές του Δημοτικού Σχολείου τραγούδησαν και έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους με την καθοδήγηση του Δ/ντή του σχολείου κ. Τσιρέπα Θωμά.
Τα τραπεζοκαθίσματα τα οποία ήταν προσφορά του κ. Μπαμπλέκη Αποστόλη γέμισαν από τους κατοίκους της Μητρόπολης και των γύρω χωριών. Όλοι απόλαυσαν γευστικά σπιτικά εδέσματα που γυναίκες της Μητρόπολης ετοίμασαν και μοίρασαν.
Πριν το άναμμα του δέντρου, ο Άη Βασίλης μοίρασε δωράκια σε όλα τα παιδιά, προσφορά του Συλλόγου. Με το άναμμα του χριτουγεννιάτικου δέντρου και τη φωταγώγηση της στολισμένης πλατείας, η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα που διέσχιζαν το ουρανό σχηματίζοντας πολύχρωμα σχέδια. Η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κα. Καρκαλέτσου Ελευθερία και ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Κουκουζέλης Βάιος ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδ. Πατήρ Δημήτριος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα. Κατσαβριά Χρυσούλα , οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ Ψαχούλας Ορέστης και Νούσιος Κων/νος, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Καρδίτσας κ.κ Ξυλωμένος Κων/νος και Κουρκούνας Βασίλειος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντωνίου Σωτήριος, ο πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ Καρδίτσας κ. Πετεινάρας Ιωάννης, η ιατρός της Κοινότητας κα. Ρογγανάκη Λία, ο δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Τσιρέπας Θωμάς, οι πρώην δάσκαλοι του σχολείου κ.κ Στρατίκης και Παπασταθόπουλος ,καθώς και ο πρώην γραμματέας κ. Κακκάβας Αθανάσιος.
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μητρόπολης
Κουκουζέλης Βάιος