Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Επίσκεψη στον Mητροπολίτη μας
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 22:05
SYNDYASMOS LEMA_TIMOTHEOS-Πραγματοποίησαν ο επικεφαλής κ. Ευάγγελος Λέμας & μέλη του συνδυασμού ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
 
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμόθεο επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης, ο επικεφαλής κ. Ευάγγελος Λέμας και μέλη του συνδυασμού, "ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ".
Ο Mητροπολίτης, μάς υποδέχθηκε με θέρμη και ευχήθηκε πατρικώς, καλή επιτυχία στις εκλογές, επιχειρηματική και προσωπική επιτυχία, αλλά κυρίως υγεία σε όλους μας.
Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος και ο κ. Ε. Λέμας μετέφερε στον Σεβασμιώτατο την άποψη όλων, ότι το Επιμελητήριο και η Εκκλησία πρέπει να έχουν αγαστή συνεργασία που θα αποβεί εις όφελος του κοινωνικού συνόλου. Αυτό διότι η Εκκλησία επιτελεί ίσως το σημαντικότερο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο στη χώρα μας, σε μια κοινωνία που σπαράσσεται από την ανεργία και την οικονομική δυσπραγία.
Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά και ικανοποίησή του που ο συνδυασμός ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  απαρτίζεται από ανθρώπους που διαπνέονται από αρχές, που σκοπό έχουν να σταθούν δίπλα στα προβλήματα των αδυνάτων συμπολιτών μας και φυσικά των επιχειρηματιών.
Με την ευχή ότι η επόμενη μέρα θα βρει τον συνδυασμό μας δυνατό, δώσαμε την υπόσχεση ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, Εκκλησία, Επιμελητήριο, Περιφέρεια, Δήμοι, κοινωνικοί φορείς κ.λ.π. θα γίνουμε ένα για το καλό των πολιτών αυτού του νομού, μιας και η ευημερία των επιχειρήσεων, σχετίζεται με την ευημερία όλων των πολιτών.