Εορτολόγιο

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου
Ωσηέ προφήτου, Ανδρέου του εν Κρίσει, Ιλαρίας μάρτυρος
Ανατ.: 06.44Δύση: 17.50Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ -Ευάγγελος Λέμας, Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΒΕ Καρδίτσας: "Το Επιμελητήριο είναι υπόθεση όλoυ του Επιχειρηματικού κόσμου".
Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2017 13:03
LEMAS EYAGGELOS-Στόχος μας ένα Επιμελητήριο ενωμένο, σύγχρονο, με ισχυρό λόγο σε περιφερειακό & κεντρικό επίπεδο
Οι εκλογές για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθούν σε λίγες ημέρες, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, διεξάγονται σε μία περίοδο, όπου o επιχειρηματικός κόσμος απαιτείται να δώσει δυναμικά το παρόν. Όλοι οι επιχειρηματίες του Ν. Καρδίτσας θέλουμε την Αναγέννηση του Επιμελητηρίου, για να κάνουμε όλα εκείνα που δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι ενωμένοι, μπορούμε να το πετύχουμε. Είναι πλέον κοινή αντίληψη των επιχειρηματιών, ότι τα συμφέροντά του Επιμελητηρίου απαιτούν ενότητα και σύμπλευση, στη βάση του διαλόγου και του σεβασμού όλων των απόψεων.
Ως αυριανή Διοίκηση του ΕΒΕ Καρδίτσας θέλουμε και μπορούμε να απευθυνόμαστε στην κεντρική εξουσία, με προτάσεις ενδυνάμωσης της αναπτυξιακής διαδικασίας, ενίσχυσης της εξωστρέφειας και με κριτική αλλά καλόπιστη διάθεση, απέναντι σε αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον μας. 
Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, αλλά αρνούμαστε να αποφασίζουν για μας χωρίς να μας λαμβάνουν υπόψιν.
Γιατί το Επιμελητήριο οφείλει και πρέπει να λειτουργεί προς όφελος των μελών του. Δεν υπάρχει ούτε χρόνος για κυκλοθυμικές συμπεριφορές, ούτε για προσωπικές επιδιώξεις. Αυτά δεν μας αφορούν και απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη που αρνούνται να ασχοληθούν με αυτές τις πρακτικές του παρελθόντος. 
Από τη θέση μου σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, έχω αποδείξει εμπράκτως ότι είμαι δίπλα στον επιχειρηματία, με άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις, σε θέματα που αφορούν στα Δημοτικά τέλη. 
Αντέδρασα στις παράλογες και υπερβολικές αυξήσεις τόσο για τις εκτός πόλης επιχειρήσεις όσο και στις αυξήσεις σε κατάληψη χώρων από τραπεζοκαθίσματα και άλλες επιβαρύνσεις, που επέβαλε η Δημοτική Αρχή.
Κατέθεσα και θα συνεχίσω να καταθέτω ρεαλιστικές και μελετημένες προτάσεις σε όλα τα αρμόδια όργανα, ώστε να σταματήσει ο επιχειρηματίας να αποτελεί το εύκολο θύμα φορολογικών και εισπρακτικών μεθόδων.  
Το νέο ξεκίνημα που έχουμε σχεδιάσει με το συνδυασμό μας  "NEΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ", περιλαμβάνει νέους στόχους, νέους σχεδιασμούς, αλλά και διορθώσεις ή αλλαγές σε ότι δεν έγινε σωστά ή δεν έγινε καθόλου τα προηγούμενα χρόνια. Το Επιμελητήριο είναι υπόθεση όλων, διότι τα προβλήματα είναι κοινά, ανάλογα με τον κλάδο, διότι η προσπάθεια πρέπει να είναι κυρίως συλλογική. 
Δέσμευσή μας είναι ότι το Επιμελητήριο θα είναι συμπαραστάτης στον καθημερινό αγώνα κάθε επιχειρηματία και επαγγελματία, δίνοντας έμφαση τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που παρά το γεγονός ότι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, βρίσκονται στο περιθώριο.
Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους επιχειρηματίες του Νομού, να έρθουν κοντά μας, να στηρίξουν δυναμικά την προσπάθειά μας για ένα Επιμελητήριο ενωμένο και σύγχρονο, με ισχυρό λόγο σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο.
Ένα Επιμελητήριο που έχει ανάγκη από ανανέωση, διαφάνεια, συμμετοχή στις αποφάσεις, διαρκή λογοδοσία.
Με σκληρή δουλειά, διάλογο και χωρίς κομματικές ταμπέλες και εξαρτήσεις.
Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε.
 

Πολιτική