Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Ενημέρωση για τον σακχαρώδη διαβήτη
Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 10:19
diavitis5Στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας
-Από το τμήμα επισκεπτριών Υγείας του Νοσοκομείου Καρδίτσας
Ενημέρωση για τον σακχαρώδη διαβήτη παρείχαν στους Καρδιτσιώτες τα μέλη του τμήματος επισκεπτριών υγείας του νοσοκομείου Καρδίτσας, χθες το πρωί, από την κεντρική πλατεία Καρδίτσας.
Η δράση έγινε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη που είναι η 14η Νοεμβρίου και στους ενδιαφερόμενους που έσπευσαν στο σημείο διανεμήθηκαν φυλλάδια με πληροφορίες για την ασθένεια, τα συμπτώματα, το πώς αντιμετωπίζεται και το τι θα πρέπει αν κάνει κάποιος είτε είναι ασθενής είτε θέλει να μειώσει τις πιθανότητες να νοσήσει.
Επίσης σε όσους το επιθυμούσαν έγινε μέτρηση του σακχαρώδη διαβήτη ενώ υπήρχε και ένα τέστ  που μέσω των πληροφοριών που έδιναν οι συμμετέχοντες γινότανε μία προκαταρκτική αξιολόγησης του κινδύνου να εμφανίσει κάποιος διαβήτη.  
Σημειώνουμε ότι  η συγκεκριμένη ασθένεια είναι από τις πιο ραγδαία εξελισσόμενες παγκοσμίως και πως μέχρι το 2020 ο αριθμός των ασθενών θα διπλασιαστεί.