Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Τράπεζα Αίματος Μαυρομματίου
Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 10:53
AIMA MAYROMMATIΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ "Ο  ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Τρίτη 7-11-2017   διενήργησε την δεύτερη  προγραμματισμένη για το 2017 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας. Για τον σκοπό αυτό προσήλθε στο Μαυρομμάτι κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο για αυτές τις περιπτώσεις προσωπικό και εξοπλισμό. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα, αθρόα υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας και όχι μόνο, καθώς και η προσέλευση πολλών νεαρών ατόμων του χωριού μας, "καλύπτοντας " πλήρως το πλάνο που θέτουμε κάθε φορά σαν Σύλλογος. Ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη δημόσια να ευχαριστήσει για αυτή την προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους όλους τους εθελοντές αιμοδότες. Στη συγκεκριμένη αιμοληψία  αιμοδότησαν και μέλη του κυνηγητικού Συλλόγου Μουζακίου καθώς και μέλη της  INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION HELLENIC SECTION  [ I.P.A.] Καρδίτσας με τον Πρόεδρό της  κ. Γ. Ζαρχανή.  Επίσης για πρώτη φορά παραβρέθηκαν μέλη της εθελοντικής ομάδας δοτών μυελού των οστών καλεσμένοι από τον Σύλλογό μας οι οποίοι πραγματοποίησαν  δειγματοληπτικές λήψεις σιέλου από τους εθελοντές αιμοδότες μας. 
Επίσης δια μέσου του τύπου ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τον προϊστάμενο και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, με το οποίο τμήμα, ο Σύλλογός όλα αυτά τα χρόνια [17 τον αριθμό] η συνεργασία είναι άψογη από κάθε πλευρά. 
Θερμή παράκληση, όλοι όσοι "δανείστηκαν" αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό, γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη .
Για το  Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος -Δ. Γιώτης