Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Κώστας Τσιάρας: Κύριε Καμμένε, να ζητήσετε συγγνώμη για το θεσμικό σας ατόπημα
Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 11:27
TSIARAS«Κανείς Υπουργός δεν έχει το δικαίωμα από το Βήμα της Ολομέλειας της Εθνικής Αντιπροσωπείας να μην λέει την αλήθεια».
Αυτό υποστήριξε, ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας κατά την συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης προς τον κ. Καμμένο. Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Τσιάρας είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το θεσμικό ατόπημα του να παραπλανήσει την Εθνική Αντιπροσωπεία, με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο.
Στην ομιλία του ο κ. Τσιάρας επεσήμανε, πως δημιουργείται τεράστιο ζήτημα για τον κ. Υπουργό καθώς ο κ. Καμμένος είχε ισχυριστεί ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας, πως πλήρωσε τη διαμονή του σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου με τη χρήση της πιστωτικής του κάρτας, ενώ όπως αποδείχτηκε ο κ. Υπουργός πλήρωσε με μετρητά. Ο κ. Τσιάρας κάλεσε τον κ. Υπουργό να ξεκαθαρίσει αν αντιλαμβάνεται το θεσμικό του ατόπημα να επιχειρήσει να παραπλανήσει την Εθνική Αντιπροσωπεία και για ποιον λόγο κατασκεύασε ένα τόσο αυταπόδεικτο ψέμα.
«Αυτό, κύριε Υπουργέ, είναι ένα τεράστιο ζήτημα και πρέπει κάποια στιγμή σε αυτόν τον χώρο, σε αυτήν την Αίθουσα, που υποτίθεται ότι είναι ο ναός της Δημοκρατίας, που υποτίθεται ότι η Δημοκρατία μας προστατεύεται και θωρακίζεται με την παρουσία, με τον λόγο και με τις πράξεις των Ελλήνων που οι συμπολίτες μας επιλέγουν να βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο, να αποδεικνύεται και το ήθος και η ευπρέπεια και η αλήθεια. Αν θέλετε να κλείνουμε απλώς τα μάτια μας σε οτιδήποτε συμβαίνει προφανώς δεν προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στους Έλληνες πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γαλάζιος Γραμματέας.
 «Κύριε Υπουργέ, ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ή νομίζετε ότι μπορείτε να μας κοροϊδεύετε», κατέληξε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός. «Επιστρέφω το μπαλάκι σε σας και σας λέω με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και με τους όρους που επιβάλλει η κοινοβουλευτική διαδικασία, το εξής: Εσείς να ανακαλέσετε. Εσείς να ζητήσετε «συγγνώμη» και από το Σώμα, δηλαδή από τους Έλληνες Βουλευτές και από τους Έλληνες πολίτες».