Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Κώστας Τσιάρας: Τελειώνει η κλεψύδρα για ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ
Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 12:36
TSIARAS«Πέρα από ευχολόγια δεν έχουν προκύψει απτά οφέλη για την ελληνική πλευρά» σημείωσε ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Ειρήνη Μπέλλα για τη Βραδυνή της Κυριακής.
Ο γαλάζιος Γραμματέας υπογράμμισε ότι «οι επίσημες ανακοινώσεις για το κόστος της συμφωνίας αναβάθμισης των F16 από την αμερικανική ηγεσία έχουν προκαλέσει «βέρντιγκο» στα κυβερνητικά στελέχη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώσουν υπεύθυνα τους Έλληνες πολίτες για όλες τις πτυχές της συμφωνίας».
Ο κ. Τσιάρας τόνισε επίσης ότι «για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ η κλεψύδρα τελειώνει», προβλέποντας ότι τις επόμενες εκλογές θα τις κερδίσει η ΝΔ όποτε και αν γίνουν.  «Όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο για την οικονομία μας και την κοινωνίας μας» τόνισε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να σχολιάσει την αντιπολιτευτική στάση της ΝΔ, ο κ. Τσιάρας επαναβεβαίωσε την επιλογή της ΝΔ να καταψηφίζει νομοσχέδια στα οποία διαφωνούν οι κυβερνητικοί εταίροι. 
«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμπράξουμε στη συμπαιγνία που στήνουν οι κυβερνητικοί εταίροι στους κοινοβουλευτικούς θεσμούς  για να χτίσουν διπλές πλειοψηφίες, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία» διευκρίνισε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός, ενώ προέβλεψε ότι οι διαφοροποιήσεις ακόμα και σε ελάσσονος σημασίας ζητήματα θα πάρουν την μορφή ντόμινο, προκειμένου οι βουλευτές της συγκυβέρνησης να διαχωρίσουν το πολιτικό τους κεφάλαιο από αυτό των αρχηγών τους και να περισώσουν το πολιτικό τους μέλλον.
Για τις επαφές του Προέδρου της ΝΔ με αξιωματούχους της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, ο κ. Τσιάρας υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το δικό του πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων το οποίο εστιάζει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επεσήμανε πως «οι Ευρωπαίοι Επίτροποι υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο της ΝΔ ως τον μεταρρυθμιστή πολιτικό, ο οποίος με βεβαιότητα θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές».
 

Πολιτική