Εορτολόγιο

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου
Λουκά του Ευαγγελιστού
Ανατ.: 06.45Δύση: 17.49Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Εκδήλωση – ενημέρωση του 1ου Γυμνασίου Καρδίτσας
Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 10:03
1 GYMNASIO1 GYMNASIO1To 1o Γυμνάσιο Καρδίτσας πραγματοποίησε την Πέμπτη  στο χώρο του σχολείου ενημερωτική  συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α’ τάξης του σχολείου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  ο  Δ/ντής   Β/θμιας  Εκπ/σης Καρδίτσας κ. Μιχάλης  Παπανούσκας ο οποίος  απεύθυνε  χαιρετισμό στους γονείς. Ακολούθησε ενημέρωση  της Δ/ντριας κας Νίκης Ποταμίτου πάνω σε θέματα λειτουργίας του σχολείου, επισημαίνοντας ιδιαιτέρως την αναγκαιότητα της συνεργασίας σχολείου και γονέων. Ο Σχολικός Σύμβουλος  παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου μας κ. Βασίλειος Μέλλος σε μία ενδιαφέρουσα διάλεξη ενημέρωσε τους γονείς σε θέματα που αφορούν την εφηβεία, την συμπεριφορά των μαθητών και πως μπορούν οι γονείς να συμβάλουν στην ομαλή μετάβαση  - προσαρμογή των παιδιών τους στο καινούργιο σχολικό περιβάλλον του Γυμνασίου. Τέλος η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων (Σ. Σ. Ν.) που στεγάζεται στο σχολείο κα. Παρασκευή Καραγιαννάκη μίλησε για το ρόλο των Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων ως συνεκτικού κρίκου στο τρίπτυχο Οικογένεια-Σχολείο-Κοινωνία. 
Η εκδήλωση τελείωσε με γόνιμη συζήτηση μεταξύ γονέων, εισηγητών και εκπαιδευτικών. Η μεγάλη συμμετοχή τόσο των γονέων-κηδεμόνων όσο και των διδασκόντων του σχολείου έκριναν την επιτυχία της συνάντησης.
 

Πολιτική