Εορτολόγιο

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου
Λουκιανού, Σαβίνου οσίου, Βάρσου ομολογητού
Ανατ.: 06.42Δύση: 17.53Σελήνη: 6 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Ευάγγελος Λέμας -Υποψήφιος Πρόεδρος στο ΕΒΕ Καρδίτσας:"Στόχος μας ένα Επιμελητήριο ανοικτό, ενωμένο & σύγχρονο, με ισχυρό λόγο σε περιφερειακό & κεντρικό επίπεδο".
Κυριακή, 15 Οκτώβριος 2017 13:01
LEMAS EYAGGELOSΗ παρουσία μας στις Επιμελητηριακές εκλογές του ερχόμενου Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί την αντίληψη και την διάθεση για αναβάθμιση του θεσμού του Επιμελητηρίου, ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης, προσφέροντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη στα μέλη του και την τοπική οικονομία, ως ανεξάρτητος αναπτυξιακός και επιστημονικός φορέας και όχι ως εργαλείο ολίγων προς εξυπηρέτηση ορισμένων.
Είναι πλέον κοινή αντίληψη των επιχειρηματιών, ότι τα συμφέροντά του Επιμελητηρίου απαιτούν ενότητα και σύμπλευση, στη βάση του διαλόγου και του σεβασμού όλων των απόψεων.
Δέσμευσή μας είναι ότι το Επιμελητήριο θα είναι συμπαραστάτης στον καθημερινό αγώνα κάθε επιχειρηματία και επαγγελματία, δίνοντας έμφαση τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που παρά το γεγονός ότι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, βρίσκονται στο περιθώριο.
Το «ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» θέλει ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με ίσες ευκαιρίες και ίδια πρόσβαση σε αναπτυξιακά προγράμματα, με παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους νέους επαγγελματίες, που στα πρώτα τους βήματα έχουν ανάγκη συμβουλευτικής, καθοδήγησης και στήριξης.
Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε  όλους τους επιχειρηματίες του Νομού, να έρθουν κοντά μας, να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθειά μας για ένα Επιμελητήριο ανοικτό, ενωμένο και σύγχρονο, με ισχυρό λόγο σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο.
Ένα Επιμελητήριο που έχει ανάγκη από ανανέωση, διαφάνεια,  συμμετοχή στις αποφάσεις, διαρκή λογοδοσία.
 

Πολιτική