Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Λαογραφικός, Αρχαιολογικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς: Εκδρομή σε Θεσσαλονίκη & προσκυνήματα της περιοχής
Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 11:19
EKDROMHΕκδρομή στη Θεσσαλονίκη και προσκυνήματα της περιοχής διοργάνωσε ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς.
Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017, και περιελάμβανε επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή, προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παΐσιου, επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της φαρμακολύτριας, ελεύθερο χρόνο στη Θεσσαλονίκη και κατά την επιστροφή πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη στην Ιερά Μονή του οσίου Συμεών του Σύρου κοντά στο χωριό Κονταριώτισσα Κατερίνης. 
Το ενδιαφέρον για την εκδρομή ήταν εξ αρχής έντονο από Οξυώτες και φίλους τους και οι θέσεις υπερκαλύφθηκαν από πολύ νωρίς και πριν καν το ΔΣ του Συλλόγου προλάβει να γνωστοποιήσει ευρέως την σχετική απόφασή του, πέρα δε από την πνευματική ωφέλεια που όλοι οι συμμετέχοντες αποκόμισαν, το ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής επέτρεψε στους συμμετέχοντες να απολαύσουν και στιγμές ξεγνοιασιάς και να διατηρήσουν στη μνήμη τους πολλές ευχάριστες αναμνήσεις. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σ’ όλους τους συμμετέχοντες για την ανταπόκρισή τους αλλά και για το πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης που όλοι τους επέδειξαν, στοιχεία που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδρομής.