Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
Δανιήλ του στυλίτου, Λουκά, Νόμωνος και Λεοντίου οσίων, Βικεντίου, Αιμιλιανού, Βεβαίας
Ανατ.: 07.42Δύση: 17.06Σελήνη: 4 ημερών
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Κάλεσμα για συμμετοχή στην πανθεσσαλική κινητοποίηση της Λάρισας
Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 10:38
KALESMA-Με αφορμή το αναπτυξιακό συνέδριο και την έλευση του πρωθυπουργού
Την φωνή τους με τους υπόλοιπους Θεσσαλούς, θα ενώσουν οι Καρδιτσιώτες, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Λάρισα.
Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αβέρωφ και ουσιαστικά θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα από την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που θα βρεθεί στη Λάρισα για το αναπτυξιακό συνέδριο, που αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη.
Γιαν  το λόγο αυτό ορισμένοι εκ των φορέων που θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση έδωσαν χθες συνέντευξη τύπου, ανακοινώνοντας και την συμμετοχή αλλά και απευθύνοντας κάλεσμα στους κατοίκους του νομού να πάρουν μέρος μαζικά και να απαντήσουν με αυτό τον τρόπο στα όσα πρεσβεύει και προωθεί η κυβερνητική πολιτική.
Η συνέντευξη δόθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης και κεντρικός εισηγητής ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Βαγγέλης Μούτας, πλαισιωμένος από την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών ν. Καρδίτσας κ. Κλεοπάτρας Ζούκα και της εκπροσώπου των συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Ελένης Καρυά. 
Ο κ. Μπούτας αναφέρθηκε σε σειρά αιτημάτων που πρέπει να στηριχθούν και να διεκδικηθούν ενώ τόνισε πως ο αγώνας είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει άλλη λύση για τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργήσει αυτές οι πολιτικές στην λαϊκή οικογένεια. 
Επίσης ανακοίνωσε ότι οι διοργανωτές σε επίπεδο Καρδίτσας θα δρομολογήσουν λεωφορεία για όσους θελήσουν να μεταβούν στη Λάρισα, με την αναχώρηση να έχει οριστεί για τις 4:30 το απόγευμα της Τετάρτης, από την πέτρινη τράπεζα στη διασταύρωση των οδών Υψηλάντου και Καραϊσκάκη.