Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Ο κ. Ευάγγελος Λέμας υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας
Τετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 21:12
2 LEMAS
 
Επικεφαλής Ψηφοδελτίου, για τις επερχόμενες εκλογές του Δεκεμβρίου, που θα αναδείξουν την νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, έχει  τεθεί  από το βράδυ της Τρίτης, ο κ. Ευάγγελος Λέμας,  έχοντας την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Η απόφαση πάρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην πρωτεύουσα, σε ευρεία σύσκεψη στελεχών, τόσο σε εθνικό όσο και τοπικό επίπεδο και παρουσία όλων των προσώπων που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διεκδικήσουν την θέση του προέδρου, με την συμπαράσταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στη σύσκεψη μεταξύ των άλλων συμμετείχαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, ο εκ των στενών συνεργατών του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ο  κ. Θανάσης Νέζης, όπως και υψηλόβαθμα στελέχη σε επίπεδο Νομού Καρδίτσας, ανάμεσα στα οποία και  ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Βασίλης Τσιάκος.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα και τονίστηκε ότι στόχος είναι να πάει ο συνδυασμός, που ήδη άρχισε να σχηματίζεται, ενωτικά μέχρι τις εκλογές, διεκδικώντας με αξιώσεις την ψήφο των μελών του ΕΒΕ και την πλειοψηφία στο Συμβούλιο που θα προκύψει. 
 

Πολιτική