Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Εγκαινιάστηκε το Αστυνομικό Τμήμα Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 12:20
EGAINIA MORFOBOYNIEGAINIA MORFOBOYNI6EGAINIA MORFOBOYNI2EGAINIA MORFOBOYNI3Παρουσία του Γ.Γ. του υπουργείου και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣPARAPOL KARAPIPERHS
Δ. Αναγνωστάκης: Πολύ σύντομα η Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας θα μετεγκατασταθεί στη Σχολή Αστυφυλάκων
Ένα πάγιο αίτημα των φορέων του νομού και ειδικότερα της περιοχής Λίμνης Πλαστήρα, όπως και της τοπικής κοινωνίας, πήρε την Κυριακή επισήμως σάρκα και οστά, με τα εγκαίνια του νέου  Αστυνομικού τμήματος Λίμνης Πλαστήρα. Το νέο τμήμα στεγάζεται σε κτίριο που παραχώρησε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, ο οποίος ανέλαβε και την διαμόρφωση του χώρου τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το συγκεκριμένο κτίριο ήταν το δημοτικό σχολείο και έχει χρησιμοποιηθεί και ως δημαρχείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο μέρος του εξοπλισμού σε έπιπλα προσφέρθηκε από την οικογένεια Γαλαγάλα, εκπρόσωπος της οποίας παρέλαβε τιμητική πλακέτα στο τέλος της τελετής και αφού οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στο κτίριο.
 
Μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας
Κατά την ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Αναγνωστάκης, οποίος ήταν ο επίτιμος καλεσμένος, ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας στο κτίριο της Σχολής αστυφυλάκων ενώ προγραμματίζεται η δημιουργία μίας δεύτερης Κινητής Μονάδας της ΕΛ.ΑΣ που θα καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής του Δήμου Σοφάδων. Τα εγκαίνια, πέραν της  παρουσίας του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου προστασίας του πολίτη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, έγιναν  με την συμμετοχή μεγάλου μέρους της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ καθώς παρέστησαν ο αρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος κ. Κ. Τσουβαλάς, ο επιθεωρητής Β. Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Χ. Δραγατάκης, ο Γενικός Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Δ. Κουτσάφτης, οι Ταξίαρχοι και Αστυνομικοί Διευθυντές Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων κ.κ. Καραπιπέρης, Αγάκος, Τόλιος και Σπηλιόπουλος αντίστοιχα.
Στο θρησκευτικό μέρος της τελετής χοροστάτησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αμφιλόχιος.
Ακόμα στο Μορφοβούνι και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το Αστυνομικό τμήμα παρέστησαν ο βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπ. Λάππας, ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Ν. Ντίτορος, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β.  Τσιάκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου κ.Γ.  Κωτσός, ο οικοδεσπότης δήμαρχος κ. Δημ., Τσιαντής, οι δήμαρχοι Σοφάδων και Αργιθέας κ.κ. Θ. Σκάρλος και Λ. Τσιβόλας αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Γ. Σβάρνας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Π.Υ. Αρχιπύραρχος κ. Τζουβάρας, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ. Ζερβάκης, ο αρχηγός τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος ιπτάμενος κ. Μπλιούμης, ο διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας κ. Π. Νάνος, ο γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλ. Αντωνίου ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κ. Λ. Τσιούκης και οι πρώην βουλευτές κ. Α.Σκόνδρα και κ. Ευρ. Καφαντάρης.
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο κ. Κουτσάφτης, ο κ. Τσαντής, ο κ. Λάππας και ο κ. Τσουβάλας, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην σημασία του νέο τμήματος για την περιοχή, ειδικά από την στιγμή που είναι η ποιο τουριστική του νομού. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελετή συμμετείχαν και εκατοντάδες πολίτες, δείγμα της επιθυμίας να υπάρχει ασφάλεια και αστυνόμευση. 
Το νέο αστυνομικό τμήμα που πλέον λειτουργεί και επισήμως, έχει δύναμη 22 ατόμων και καλύπτει όλες τις ανάγκες της περιοχής τόσο εξωτερικά με περιπολίες, όσο και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει.