Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Τέλος αγωνίας για τους 1063 Καρδιτσιώτες που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 12:03
PANELLADIKES-Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί 
Γύρω στις 10:30, μισή ώρα νωρίτερα από την προκαθορισμένη, αναρτήθηκαν την Παρασκευή, στα περισσότερα Λύκεια του νομού, οι βαθμολογίες των υποψηφίων για την τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Προηγήθηκε η παραλαβή των καταστάσεων από τους Διευθυντές των Σχολείων, που είχαν μεταβεί γι αυτό το λόγο στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ο έλεγχός τους και κατόπιν η ανάρτηση που έδωσε τέλος στην αγωνία παιδιών και γονέων που περίμεναν προκειμένου να πληροφορηθούν βαθμούς και να υπολογίσουν μόρια.
Από το μεσημέρι της Παρασκευής υπήρχε η δυνατότητα και ηλεκτρονικής ενημέρωσης, με τον κωδικό που διαθέτει ο κάθε υποψήφιος, από την ιστοσελίδα του υπουργείου.
Να σημειώσουμε ότι οι βαθμοί αναρτήθηκαν τόσο για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, όσο και των ΕΠΑΛ και πλέον όλοι έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό που είναι και το καθοριστικό βήμα για το σε ποια σχολή θα εισαχθεί ο καθένας, ενώ σε ένα μεγάλο βαθμό θα καθορίσει και την πορεία των βάσεων.