Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Για το καθεστώς κυκλοφορίας οχημάτων και τροφοδοσίας καταστημάτων στη Δημ. Αγορά
Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 12:30
SYNANTHSHΣυνάντηση καταστηματαρχών με επικεφαλής παρατάξεων στο Δημ. Συμβούλιο
 
Συνάντηση καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στην δημοτική αγορά με τους επικεφαλής των συνδυασμών στο Δημοτικό Συμβούλιο ή εκπροσώπους αυτών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Η συνάντηση προέκυψε κατόπιν συνεννόησης που προηγήθηκε κατά την διάρκεια του προχθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και είχε ως αντικείμενο την προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα προβλήματα που έχουν προκύψει από το νέο καθεστώς που ισχύει στις ώρες που επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων και η τροφοδοσία των καταστημάτων.
Οι εκπρόσωποι των καταστηματαρχών κατέθεσαν ένα σχετικό υπόμνημα αναλύοντας τους προβληματισμούς τους και παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους, προκειμένου να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος. 
Οι επικεφαλής των συνδυασμών και συγκεκριμένα οι κ.κ. Αλεξάκος, Παπαλός, Λέμας, Σχορετσιανίτης και η κ. Τσιρέπα που εκπροσώπησε τον κ. Μιχαλάκη(απουσίαζε μόνο ο κ. Κρανιάς), άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις των συμπολιτών και ακολούθως συζήτησαν επ’ αυτών αναγνωρίζοντας πως κάποιες τροποποιήσεις πιθανόν να βοηθήσουν την ομαλότερη λειτουργία και της Δημοτικής Αγοράς και της κυκλοφορίας. 
Οι αποφάσεις που πήραν δεν ανακοινώθηκαν καθώς απαιτείται επεξεργασία και από τις υπηρεσίες του Δήμου, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.