Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Δεν παραχωρείται η έκταση -εγκαταστάσεις ΕΠΣΚ- στην Αναγέννηση
Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 12:25
dimotiko1dimotiko2dimotiko3-Κατά πλειοψηφία (16-11) πέρασε η πρόταση του Δημάρχου Καρδίτσας, ο οποίος πρότεινε να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια την ΕΠΣK και εν συνεχεία να βρεθεί  συμβιβαστική φόρμουλα χρησιμοποίησης των εγκαταστάσεων από την ΕΠΣΚ και παραχώρηση στην Αναγέννηση.
Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/6), όπου συζητήθηκε και το αίτημα της ερασιτεχνικής Αναγέννησης για παραχώρηση έκτασης. Ουσιαστικά, όλη η συζήτηση, περιστράφηκε γύρω από το θέμα των εγκαταστάσεων της ΕΠΣΚ, τις οποίες είχε παραχωρήσει ο Δήμος για 20 χρόνια το 2003.
Η πρόταση της ερασιτεχνικής Αναγέννησης, όπως εκφράστηκε από τον Πρόεδρο κ. Γ. Κατσίκη, ήταν να παραχωρηθεί η έκταση στην Αναγέννηση και ακολούθως, να υπάρξει συνεννόηση με την ΕΠΣΚ, για την εξυπηρέτηση των δικών της υποχρεώσεων.
H πρόταση του Δημάρχου κ. Φ. Αλεξάκου, ήταν η εξής: "Oλοκλήρωση των έργων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣΚ στον Άγιο Νικόλαο και ακολούθως ΕΠΣΚ και Αναγέννηση να βρουν μια συμβιβαστική φόρμουλα χρησιμοποίησης των εγκαταστάσεων από την ΕΠΣΚ και παραχώρηση στην Αναγέννηση".
Στην πρόταση της αντιπολίτευσης που τέθηκε σε ψηφοφορία απέναντι σε αυτή του κ. Αλεξάκου προτείνονταν τα εξής:
"Tο Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει ότι δέχεται επί της αρχής και επί της ουσίας την πρόταση της Ερασιτεχνικής Αναγέννησης και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση και δραστική επίλυση του ζητήματος". 
Σημειώνουμε εδώ πως σύσσωμη η αντιπολίτευση και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος που βρέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση όταν εσυζητήτο το θέμα ΕΠΣΚ -ΑΣΑ, θεώρησαν αδιανόητο το να μην δέχεται η ΕΠΣ Καρδίτσας αυτή την συμβιβαστική πρόταση που εξασφαλίζει την δημιουργία αθλητικού κέντρου και θα της δίνει το δικαίωμα χρήσης για τις ανάγκες της.
Τελικά, με τις ψήφους της πλειοψηφίας, επικράτησε η πρόταση του κ. Αλεξάκου. 
Αυτό σημαίνει ότι η σύμβαση με την ΕΠΣΚ συνεχίζει να ισχύει και θα επιδιωχθεί η Αναγέννηση να χρησιμοποιεί το χώρο έχοντας προνομιακή μεταχείριση ως προς αυτό.