Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Mόνιμα Πυροσβεστικό Όχημα στα Καλύβια Πεζούλας
Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 10:40
TSIANTHS-Επίσκεψη Διοικητή Πυροσβεστικής-Δημάρχου
Επίσκεψη στα Καλύβια Πεζούλας πραγματοποίησαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Καρδίτσας, Πύραρχος κ. Σωτήρης Κορέλας και ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ Δημήτρης Τσιαντής, στο τόπο εγκατάστασης του πυροσβεστικού οχήματος στο πρώην Δημαρχείο της Νεβρόπολης Αγράφων. Παρόντες στην επίσκεψη ήταν η Τοπική Αντιδήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Ελένη Θυμιοπούλου και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πεζούλας κ. Λάμπρος Λιάπης.Ο κ. Κορέλας ενημέρωσε εγγράφως τον κ .Τσιαντή ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για την μόνιμη παρουσία στην περιοχή πυροσβεστικού οχήματος στα πλαίσια της αμεσότερης και καλύτερης πυροπροστασίας.Ο κ. Τσιαντής προέβει στην παρακάτω δήλωση: 
Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση για το ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα μας εκ μέρους της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ως γνωστόν η συγκεκριμένη  ιδέα, προέκυψε μετά από συνάντηση κυβερνητικού κλιμακίου στην Διοίκηση Καρδίτσας για ζητήματα δασοπυρόσβεσης. Να ευχαριστήσω τόσο τους υπηρεσιακούς παράγοντες, το Διοικητή Καρδίτσας   Πύραρχο Κορέλα και τον Διοικητή Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο κ. Τζουβάρα, όσο και τα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου, το συντονιστή κ. Αντωνίου Ηλία και τους τρεις Βουλευτές του Νομού. Η υλοποίηση της πρότασης πράγματι είναι ιδιαίτερα σημαντική.