Εορτολόγιο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ελευθερίου ιερομάρτυρος, Ανθίας
Ανατ.: 07.46Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Στην Καρδίτσα το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017 12:02
2-Την Κυριακή στα Τρίκαλα στο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων
 
«Κλείδωσε» για τις 24 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ν. Καρδίτσας. Ήδη συνεργάτες του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκαν την περιοχή μας προκειμένου να διευθετήσουν λεπτομέρειες της επίσκεψης. Δεδομένο είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιθυμεί συσκέψεις σε γραφεία, αλλά επικοινωνία με τον κόσμο. Ειδικά στο Nομό μας τον ενδιαφέρει ο πρωτογενής τομέας γι΄αυτό αναμένονται συναντήσεις με τον αγροτικό πληθυσμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του karditsapress.gr o Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με παραγωγούς ιπποφαές στον Άγιο Θεόδωρο, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με αγρότες στην περιοχή του Καρποχωρίου. Εν συνεχεία ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στη πόλη της Καρδίτσας. Αν και δεν έχει επισημοποιηθεί το πρόγραμμα και ορισμένες αλλαγές μπορεί να γίνουν μέχρι και την παραμονή της επίσκεψης, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης. Τέλος, το μεσημέρι, το πιθανότερο είναι να επισκεφθεί την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.
 
Tην Κυριακή στα Τρίκαλα στο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. την Κυριακή θα βρεθεί στα Τρίκαλα, με αφορμή των αντάμωμα των Σαρακατσαναίων.