Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Παρέλαβαν τα πτυχία τους 70 νέοι Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι
Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017 10:24
diatologoi6diatologoi7diatologoi9diatologoi8diatologoi2
 
 
 
 
 
 
 
Χθες το μεσημέρι στην Kαρδίτσα
Ορκίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, στο αμφιθέατρο του τμήματος Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Ξύλου και Επίπλου, 70 νέοι απόφοιτοι του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας που λειτουργεί στην Καρδίτσα.
Σε πανηγυρικό κλίμα και με πολύ κόσμο να έχει συρρεύσει για να ζήσει μαζί με τους αποφοίτους την πολύ σπουδαία στιγμή, οι νέοι επιστήμονες πιστοποίησαν και τυπικά την ολοκλήρωση των σπουδών τους γεμίζοντας υπερηφάνεια γονείς, δασκάλους συγγενείς και φίλους.
Στα παιδιά αλλά και τους προσκεκλημένους, μίλησαν αρχικά οι εκπρόσωποι της εκκλησίας και της αντιπεριφέρειας για να ακολουθήσουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων Θεσσαλίας κ. Κων. Λαμπής και η πρόεδρος του τμήματος κ. Όλγα Γκορτζή, που συνεχάρη αποφοίτους και γονείς και μίλησε για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους, αλλά και την βοήθεια που το τμήμα μπορεί και είναι διατεθειμένο να τους προσφέρει.
Την τελετή παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Τμήματος που  στο αμφιθέατρό του την φιλοξενούσε, κ. Αντ. Καραγεώργος.
Με το τέλος των ομιλιών είχαμε την πρώτη στην βαθμολογία απόφοιτο να αναγιγνώσκει τον όρκο και τους υπόλοιπους να επαναλαμβάνουν, ενώ η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τα 70 πτυχία να παραδίδονται από τους καθηγητές στα παιδιά που καλούνταν ονομαστικά στην εξέδρα της αίθουσας γι αυτό το λόγο. 
 

Πολιτική