Εορτολόγιο

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου
Λουκιανού, Σαβίνου οσίου, Βάρσου ομολογητού
Ανατ.: 06.42Δύση: 17.53Σελήνη: 6 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες για επιχειρήσεις μέλη του ΕΒΕ Καρδίτσας
Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017 10:17
ebe1Με στόχο την στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας
Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες που θα δώσει, το Επιμελητήριο στα μέλη του, την δυνατότητα να έχουν δωρεάν πρόσβαση, παρουσιάστηκαν χθες σε συνέντευξη τύπου. Παράλληλα τόσο χθες το απόγευμα, όσο και σήμερα διοργανώθηκαν και διοργανώνονται εκδηλώσεις ενημέρωσης των ενδιαφερομένων, παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας που διαχειρίζεται το πρόγραμμα.
Στην ουσία πρόκειται για δυνατότητα συμμετοχής όλων σχεδόν των επιχειρήσεων σε ηλεκτρονική πύλη, μέσω της οποίας θα μπορούν αν παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες, να προβάλλονται ως επιχειρήσεις, να κάνουν πωλήσεις και όλα αυτά χωρίς κανένα κόστος για τις ίδιες. Το όποιο κόστος επιβαρύνει το Επιμελητήριο, είναι 8.000 ευρώ ετησίως και καλύπτει τόσο την συμμετοχή στις πύλες όσο και την εκπαίδευση και υποστήριξη των επιχειρήσεων που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Σημειώνουμε εδώ πως κάθε μία εξ αυτών θα αυτοδιαχειρίζεται τα όσα την αφορούν.Στην συνέντευξη μίλησαν ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Βύρων Παππάς και ο  κ. Παύλος Μεγαλοβασίλης, Δρ. Γεωπληροφορικής, Υπεύθυνος Διαδικτυακών Υπηρεσιών της KNOWLEDGE broadband services, εταιρείας που διαχειρίζεται το πρόγραμμα.Να σημειώσουμε ότι όπως είπε ο κ. Μεγαλοβασίλης στις ψηφιακές υπηρεσίες έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν όλες οι επιχειρήσεις είτε λιανικής είτε χονδρικής πώλησης, εμπορικές και βιοτεχνικές αλλά και ένα μεγάλο μέρος αυτών που παρέχουν υπηρεσίες.  Οι υπηρεσίες χωρίζονται σε τρεις τομείς και συγκεκριμένα:
-Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά (www.derectmarket.gr)
Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν:
Α. Πανελλήνια ηλεκτρονική Βιτρίνα
Β. Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Γ. E-SHOP
Δ. SOSIAL SHOPING, Προσφορές 
 
-Ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη (www.filoxeno.com)
Στην πύλη αυτή προβάλλονται οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν σχέση με τον τουρισμό
Α. Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα, Αγροτουρισμός 
Β. Μαζική εστίαση 
Γ. Ταξιδιωτικά πρακτορεία
Δ. Τοπικά προϊόντα
Ε. Εκδηλώσεις, Πολιτισμός 
ΣΤ. Δραστηριότητες, ειδικά σπόρ
Ζ. Διαθέτει ενιαίο και αυτοδιαχειριζόμενο Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (on-line booking)
 
-ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του επιχειρηματία
Με την εφαρμογή αυτή παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που ενημερώνονται και απευθύνουν ερωτήματα μέσω της  ηλεκτρονικής υπηρεσίας online ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑ. Η πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή γίνεται μέσω του portal του Επιμελητηρίου (www.karditsacci.gr) και αφορά:
Α. Φορολογικά θέματα
Β. Λογιστικά θέματα
Γ. Εργασιακά θέματα
Δ. Πληροφορίες για την ίδρυση μια επιχείρησης 
Ε. Μεταβίβαση επιχειρήσεων 
ΣΤ. Προγράμματα και  πηγές χρηματοδότησης 
Ο κ. Παππάς
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βύρωνας Παππάς στην τοποθέτησή του μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και συμμετέχοντας στις CLOUD Υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την ΚΕΕ,  προσφέρει νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες, ανοίγοντας ένα παράθυρο προβολής και ηλεκτρονικής πώλησης σε όλο τον κόσμο. Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίζει τις ψηφιακές του υπηρεσίες για την περαιτέρω στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του. Με τις νέες  υπηρεσίες το Portal Επιμελητηρίου Καρδίτσας www.karditsacci.gr του, αποκτά σύγχρονες  υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Πωλήσεων στο χώρο του Εμπορίου και του Τουρισμού  και Ηλεκτρονικής Συμβουλευτικής στοχεύοντας στις σημερινές ανάγκες του επιχειρηματία για άμεση πληροφόρηση, προβολή και αύξηση της εξωστρέφειας. Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται Δωρεάν σε όλα τα μέλη του και η συμμετοχή δηλώνεται ηλεκτρονικά. Οι εκδηλώσεις και τα παράλληλα εκπαιδευτικά σεμινάρια με αφορμή τις νέες υπηρεσίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας».
 

Πολιτική