Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Διευρυμένο ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας και ενημέρωση για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών
Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017 10:15
EBORIKOS MOYZAKIΟ Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου και μέλος του Δ.Σ. της Ο.Εμ.Ε.Θ. Σερίφης Ηλίας συμμετείχε στο διευρυμένο Δ.Σ. Στο Συμβούλιο παρευρέθηκαν ο Γ.Γ της Ε.Σ.Ε.Ε κος Καρανίκας και ο Διευθυντής της Ε.Σ.Ε.Ε κος Μέγγουλης.
Ο κος Μέγγουλης έκανε μια πρώτη παρουσίαση του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών. 
Η ρύθμιση πρόκειται να αποτελέσει ανάσα στις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις. Σε αυτή θα μπορούν να υπαχθούν επιχειρήσεις με χρέη από 20.000 ευρώ και πάνω προς χρηματοδοτικό φορέα (Τράπεζες), Εφορία, Ασφαλιστικό φορέα ή άλλο ΝΠΔΔ περιλαμβανομένων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή έχει βεβαιωθεί η μη πληρωμή επιταγών εκδόσεως λόγω μη επαρκούς υπολοίπου ή είχαν εκδοθεί διαταγές πληρωμής ή Δικαστικές αποφάσεις λόγω ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων εις βάρους των. Ο διακανονισμός μπορεί να είναι ως 120 δόσεις και ελάχιστη μηνιαία δόση τα 50 ευρώ. Η ένταξη στη ρύθμιση ξεκινάει από τις 3 Αυγούστου. 
Το σημαντικότερο στη συγκεκριμένη ρύθμιση είναι ότι προαφαιρούνται:
-Το σύνολο των τόκων υπερημερίας των πιστωτών του ιδιωτικού τομέα
-Ποσοστό 95% των απαιτήσεων του Δημοσίου από πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από τη φορολογική διοίκηση και ποσοστό 85% των απαιτήσεων του Δημοσίου και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης από προσαυξήσεις ή τόκους εκπρόθεσμης καταβολής.
Για περισσότερες πληροφορίες και δικαιολογητικά ένταξης στη ρύθμιση απευθυνθείτε στο email empsylmouzaki@yahoo.gr και το τηλέφωνο 6974633809.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΣΕΡΙΦΗΣ ΗΛΙΑΣ                                        ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 

Πολιτική