Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Έναρξη της 6ης Νυχτερινής ποδηλατάδας στον Παλαμά την Πέμπτη
Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 10:27
PALAMAS PODHLATADA-Ωρα εκκίνησης στις 10 το βράδυ κάθε Πέμπτης.-Θα διαρκέσει φέτος έως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.
Στην πλέον καταξιωμένη πόλη του ποδηλάτου τον Παλαμά, την πόλη των διαρκών ποδηλατικών δρώμενων την Πέμπτη 15 Ιουνίου Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ εισέρχεται αισίως στον 6ο θερινό κύκλο της που θα διαρκέσει φέτος ως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.
Η Νυχτερινή ποδηλατάδα στον Παλαμά μια όμορφη αειφόρα ιδέα συμπολίτη μας ξεκίνησε με την αυγουστιάτικη πανσέληνο του 2012 και μετεξελίχθηκε σ’ ένα πολύ σπουδαίο αυτοοργανωμένο δρώμενο για την πόλη, έχοντας καταγράψει ως σήμερα πάνω από 100 νυχτερινές εξορμήσεις και πάνω από 1000 χιλιόμετρα διαδρομών. Ενώ οι συμμετέχοντες σ’ αυτές ποδηλάτες ξεπέρασαν τα 700 άτομα και αθροιστικά τις 1600 συμμετοχές από κατοίκους ή επισκέπτες της πόλης.
Το ποδήλατο έχει επανακαταξιωθεί στη συνείδηση των Παλαμιωτών ως το πιο αθόρυβο, άοσμο και ανέξοδο μεταφορικό μέσο αλλά και μέσο άθλησης και διασκέδασης-ψυχαγωγίας. Ο Παλαμάς εξάλλου προσφέρεται γι’ αυτό ως η διαθέτουσα πόλη, το πλέον επίπεδο ευθύγραμμο και εκτεταμένο οδικό δίκτυο. Το όμορφο φετινό δρομολόγιο ξεκινά στις 15 Ιουνίου και δίνει την ευκαιρία σε κάθε Παλαμιώτη ποδηλάτη ανεξαρτήτου ηλικίας να ζήσει τη μοναδική εμπειρία μιας έστω από τις 16 υπέροχες νυχτερινές διαδρομές, στους κεντρικούς δρόμους ή τα ανεξερεύνητα ειδυλιακά σοκάκια του Παλαμά.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής ο άρτιος φωτισμός του ποδηλάτου. Για τους ανήλικους ποδηλάτες εντελώς αναγκαία και προαπαιτούμενη η συνοδεία- εποπτεία επιβλέποντος ενηλίκου.
Ωρα εκκίνησης στις 10 το βράδυ κάθε Πέμπτης. Αφετηρία και τερματισμός η κεντρική πλατεία.
 
 

Πολιτική