Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Με επιτυχία ξεκίνησαν οι εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Κλιματική Αλλαγή
Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 21:18
klimatikhklimatikh1klimatikh2klimatikh3
 
 
 
 
 
 
 
 
Την Παρασκευή στην Καρδίτσα
Ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2017, οι διήμερες εργασίες του 1oυ Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα: «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: Η Αυτοδιοίκηση και η Θεσσαλία μπροστά  στην παγκόσμια πρόκληση», από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας, στο Ξενοδοχείο Thessalikon Grand της Καρδίτσας  
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Εκδήλωση έναρξης του Συνεδρίου, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Τιμοθέου, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Τσιάκου, του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας – Δημάρχου Μουζακίου κ. Γ. Κωτσού, Δημάρχων του Ν. Καρδίτσας, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων του ΤΕΕ, του Προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Γούλα, και πολλών συμπολιτών, ενώ ακολούθησε η ομιλία του διακεκριμένου Ακαδημαϊκού κ. Χρήστου Ζερεφού, Καθηγητή  Φυσικής της Ατμοσφαίρας, Επόπτη του Κέντρου Έρευνας Φυσικής της Ατμοσφαίρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών. Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή αποτελεί μια πολύ σημαντική διοργάνωση, καινοτόμα, με εθνικό, αλλά και διεθνή αντίκτυπο. Ειδικότερα, το φαινόμενο της Κλιματικής Αλλαγής στην κεντρική Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο γενικότερα, έχει επιπτώσεις που επιδρούν σε όλους τους τομείς της ζωής μας και ειδικότερα στην Γεωργία και στην Ενέργεια. Πρωταρχικός στόχος του Συνεδρίου αποτελεί η διεξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την ανάδειξη του μεγάλου αυτού ζητήματος. 
 

Πολιτική