Εορτολόγιο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
Αρχίππου, Απφίας και Φιλήμονος, Φιλοθέης της Αθηναίας
Ανατ.: 07.22Δύση: 18.10Πανσέληνος

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT στον Παλαμά Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING
Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 10:46

KICK BOXING_2_istoΜεγάλη επιτυχία σημείωσαν στις 19/03/2017 οι διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT που διεξήχθησαν στον Παλαμά Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING με την άδεια της Περιφέρειας Καρδίτσας και την στήριξη του Δήμου Παλαμά.

Διοργανωτής Σύλλογος ήταν ο Α.Σ.ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ με προπονητή τον κύριο Γιάννης Κοτρούτσος και συνδιοργανωτη τον Α.Σ.ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΑΛΑΜΑ με προπονητή τον Shihan Κώστας Γαλλιός. 342 συμμετέχοντες , 16 dojos από όλη την Ελλάδα και ένα και ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο με πάνω από 1000 άτομα δείχνει τη δυναμική αυτών των αγώνων και την αγάπη των κατοίκων του Παλαμά για το συγκεκριμένο άθλημα. Ο Α.Σ. ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ Παλαμά κατέκτησε συνολικά 52 μετάλλια και συγκεκριμένα 14 χρυσά, 27 ασημένια και 11 χάλκινα κάνοντας μία αξιοπρεπέστατη παρουσία. Επίσης βραβεύτηκε από το Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου, για την περσινή επιτυχία του Συλλόγου που κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα από 17 συλλόγους. Ο προπονητής του Συλλόγου Κώστας Γαλλιός και ο βοηθός Πέτρου Απόστολος προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ως διαιτητές-κριτές, οι Αλέξανδρος Δαλαμάγκας , Μπλουγουράς Κώστας και Τσιγαρδά Βαϊτσα ήταν η προπονητική ομάδα, η Τσατσαρέλη Βασιλική στη γραμματεία των αγώνων και Ομάδα ελέγχου του Σταδίου οι Αραμπατζής Χριστόφορος, Σωτήρης Μουτσάνας , Γιώργος Μουτσάνας, Δημήτριος Πάσχος , Βασίλης Καλογιάννης , Απόστολος Ζαγανάς και Χρήστος Λιάμπος. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου για την παραχώρηση του Σταδίου και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο σύλλογό μας, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Μπακαβέλο Βάιο για την υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, την Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING, την Περιφέρεια Καρδίτσας, το ΕΚΑΒ Παλαμά, το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά και όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε και στήριξε αυτούς τους αγώνες.

Μετά τιμής το Δ.Σ. του Συλλόγου ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΑΛΑΜΑ και ο Προπονητής ΓΑΛΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ