Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου
Λέοντος Ρώμης, Αγαπητού
Ανατ.: 07.24Δύση: 18.09Σελήνη: 13 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για τον "Καρκίνο του Μαστού, από τη διάγνωση στη θεραπεία"
Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:34

DSC06911 istoMε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο ξενοδοχείο "Κιέριον" η ημερίδα με θέμα, ““Καρκίνος Μαστού, από τη διάγνωση στη θεραπεία, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση” την οποία συνδιοργάνωσε ο σύλλογος Τριτέκνων νομού Καρδίτσας, μαζί με τον Ιατρικό Σύλλογο, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, τον Ερυθρό Σταυρό, την Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης και τον Σύλλογο Φίλων του νοσοκομείου.

Κύρια ομιλήτρια στην ημερίδα ήταν η Καρδιτσιώτισσα χειρουργός μαστού κ. Χριστίνα Τσιώνου η οποία ανέπτυξε το θέμα, “Καρκίνος μαστού από την πρόληψη στη θεραπεία”, ενώ μίλησαν η πλαστική χειρουργός κ. Θωμαΐς Οικονόμου με θέμα: «Πλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης μετά από χειρουργείο μαστού» και η κλινικός βιολόγος διατροφολόγος κ. Φωτεινή Κωνσταντίνου με θέμα «Διατροφή και καρκίνος μαστού».

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ.κ. Χρυσούλα Σιωροπούλου-Κατσιαβριά και Παναγιώτα Βράντζα, ο βουλευτής της Ν.Δ. Καρδίτσας και γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος κ. Κώστας Τσιάρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Ντελής, η Δ/ντρια Π/θμιας Εκπ/σης κ. Εφη Μητσιάδη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Θεοδωρόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι συνδιοργανωτές, απένειμαν τιμητική πλακέτα στην κ. Τσιώνου ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.