Εορτολόγιο

Τρίτη 16 Οκτωβρίου
Λογγίνου Εκατοντάρχου, Λεοντίου, Δομετίου μαρτύρων
Ανατ.: 06.43Δύση: 17.52Πρώτο Τέταρτο

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Το νέο Δ.Σ. στην ΕΠΑ Θεσσαλονίκης & ΕΠΑ Θεσσαλίας
Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 10:52
AGG 1-Πρόεδρος του Δ.Σ. ο κ. Μπακούρας Θωμάς
 
Με επιτυχία διεξήχθη στη γραφεία της Έδρας του Σωματείου  το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016  οι  αρχαιρεσίες σχετικά με την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του «Ενεργειακού Βήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης – Θεσσαλονίκη» . Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την παράδοση και παραλαβή στις 18 Νοεμβρίου 2016, όπως ορίζεται από το καταστατικό του Σωματείου.   
Ο Απερχόμενος Πρόεδρος του ΔΣ, καθηγητής κ. ΑΘ. Καΐσης  εξέφρασε την ικανοποίηση του και την στήριξη του στο Νέο Δ.Σ.. Από τη μεριά του ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  και απερχόμενος Γενικός Γραμματέας του Ενεργειακού Βήματος κ. Λεωνίδας Μπακούρας σημείωσε τα ακόλουθα: «Σκοπός του Βήματος είναι η διάδοση της τεχνογνωσίας σε όλον τον τεχνικό κόσμο. Στόχος είναι η συμβολή του Ενεργειακού Βήματος σε νέες επενδύσεις. 
Εν΄ όψει των ανωτέρω, το Δ.Σ. του σωματείου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος Δ.Σ. , Μπακούρας Θωμάς, Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Kingston της Αγγλίας και Master in Business Administration . Σήμερα εργάζεται στον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. στο τμήμα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Νέων Τεχνολογιών. 
Γενικός Γραμματέας, Στεργιόπουλος Μιχάλης
Ταμίας, Λάζαρης Βασίλειος
Μέλη, Ξιφαράς Κωνσταντίνος και Σούρλας Δημήτριος. 
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ενεργειακού Βήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης - Θεσσαλονίκη» θα συμβάλλει στην αναμόρφωση του ενεργειακού νομοθετικού πλαισίου, στη διασύνδεση της διδασκαλίας και της έρευνας με τις ανάγκες της αγοράς ενέργειας, την εκπαίδευση και κατάρτιση σε θέματα ενεργειακού δικαίου και τεχνολογίας της ενέργειας, κρίσιμα θέματα δικτύων και μεταφορών ενεργειακών πόρων, γεωπολιτικές θεωρήσεις, καθώς και στην επίτευξη συνεργασιών με αντίστοιχες ευρωπαϊκές και άλλες νομικές οντότητες.
 
 
 

Πολιτική