Εορτολόγιο

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
Γουρία, Σαμωνά και Αβίβου των μαρτύρων
Ανατ.: 07.16Δύση: 17.16Πρώτο Τέταρτο

panthessaliko

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Ο Κώστας Αγοραστός στην Καρδίτσα
Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2010 20:11

«Αντίπαλός μου είναι μόνο τα προβλήματα των Θεσσαλών»
* «Αδιαπραγμάτευτη αρχή μου η ισόρροπη ανάπτυξη όλης της Θεσσαλίας», είπε την Τετάρτη από την Καρδίτσα στις συναντήσεις του με μητροπολίτη, νομάρχη, δήμαρχο και ΔΣ Επιμελητηρίου

«Ως αιρετή περιφερειακή αρχή, με την ψήφο και τη στήριξη των Θεσσαλών, ερχόμαστε να προσθέσουμε σε ό,τι θετικό έχει γίνει, να αφαιρέσουμε τα αρνητικά, να πολλαπλασιάσουμε τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας και να απομονώσουμε αυτούς που επενδύουν στη διαίρεση του ενιαίου Θεσσαλικού μετώπου προτάσσοντας τα δικά τους μικροκομματικά ή προσωπικά συμφέροντα.
Αντίπαλός μας, αντίπαλός μου είναι μόνο τα ουσιαστικά προβλήματα των Θεσσαλών».
Αυτό τόνισε ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε σήμερα στην Καρδίτσα.
Ο κ. Κ. Αγοραστός συναντήθηκε διαδοχικά με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κύριλλο, τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Δομήνικο Βερίλλη, το νομάρχη Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο και την διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.
Ο κ. Κώστας Αγοραστός διαβεβαίωσε τον μητροπολίτη κ. Κύριλλο ότι «βούλησή του είναι να στηρίξει την Εκκλησία στο κοινωνικό της έργο», ενώ στο νομάρχη, το δήμαρχο και τη διοίκηση του Επιμελητηρίου επισήμανε ότι «πρόθεσή του είναι να αξιοποιήσει όλες τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της Θεσσαλίας στην κατεύθυνση της ισόρροπης ανάπτυξης της περιφέρειας. Η ισόρροπη ανάπτυξη και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής είναι αδιαπραγμάτευτες αρχές μου».
Στις συναντήσεις έγινε αναφορά στα προβλήματα και τις προοπτικές της Καρδίτσας και ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε ότι «οι φορείς της αυτοδιοίκησης έχουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αναπτυξιακού προγράμματος του συνδυασμού του».
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφτηκε τις υπηρεσίες της νομαρχίας και του δήμου Καρδίτσας και χαιρέτησε τους εργαζόμενους.