Εορτολόγιο

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου
Σύλληψις Ιωάννου Προδρόμου, Ξανθίππης και Πολυξένης οσίων
Ανατ.: 06.21Δύση: 18.28Σελήνη: 13 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Πανηγυρική τελετή ορκωμοσίας για 58 νέους διαιτολόγους- διατροφολόγους
Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018 10:20
ORKOMOSIA1ORKOMOSIA2ORKOMOSIA3ORKOMOSIA4ORKOMOSIAΧθες και παρουσία πλήθος συγγενών και φίλων
Παρουσία της βουλευτή Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτας Βράντζα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η ορκωμοσία 58 αποφοίτων του ΤΕΙ Διατροφής και Διαιτολογίας που λειτουργεί στην Καρδίτσα. Η τελετή έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου που ήταν κατάμεστο με αρκετούς από τους φίλους και συγγενείς των νέων πτυχιούχων να την παρακολουθούν όρθιοι καθώς τα εκατοντάδες καθίσματα δεν ήταν αρκετά.
Στους νέος διαιτολόγους-διατροφολόγους πέραν από την κ. Βράντζα απεύθυναν χαιρετισμό ο ο αντιπρύτανης κ. Παν. Πλαγεράς, ο κοσμήτορας κ. Α. Μουλάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος κ. Σπ. Κανελλάκης. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η πρόεδρος του τμήματος κ. Όλγα Γκορτζή, η οποία αναφέρθηκε στις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται με την απόκτηση του πτυχίου.
Ακόμα στην αίθουσα βρέθηκαν ο πρόεδρος του τμήματος Τεχνολογίας τροφίμων κ. Αθ. Μανούρας, ο αναπληρωτής πρόεδρος Κων/νος Δεληγιάννης και ο αναπληρωτής πρόεδρος του τμήματος Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου κ. Γ. Νταλός.
Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε η καθιερωμένη ορκωμοσία, με την πρώτη σε βαθμολογία να διαβάζει τον όρκο και τους υπολοίπους να επαναλαμβάνουν. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή των πτυχίων μέσα σε πανηγυρικά αλλά και συγκινητικό κλίμα.