Εορτολόγιο

Τρίτη 17 Ιουλίου
Μαρίνης μεγαλομάρτυρος
Ανατ.: 05.20Δύση: 19.56Σελήνη: 4 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Με επιτυχία η 5η Γιορτή Ρόκας από τον Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων
Τρίτη, 25 Ιούλιος 2017 13:16
MORFOTIKOS 1Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η Γιορτή Ρόκας την περασμένη  Παρασκευή από τον Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων με την υποστήριξη του Δήμου Σοφάδων - Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ. και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.
Οι εκατοντάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν το Πάρκο Αγίου Γεωργίου δοκίμασαν  τις φρέσκιες και γευστικές ρόκες που προσφέρθηκαν από το Σύλλογο στην προσπάθεια ανάδειξης του συγκεκριμένου διατροφικού στοιχείου και διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες με τις εξαιρετικές ορχήστρες στις οποίες συμμετείχαν : στην Λαϊκορεμπέτικη : η Αθανασία Αλεξόπουλου - τραγούδι ,ο Αδάμος Γιάννης -κιθάρα, τζουρά, μπαγλαμαδάκι, τραγούδι,ο Κολοβός Χρήστος -κιθάρα, τραγούδι, ο Φώτης Γαρουφαλιάς - κρουστά, και στη δημοτική : ο Βασίλης Μπαλογιάννης- κλαρίνο, ο Κώστας Παπαδημητρίου - λαούτο και τραγούδι, ο Θανάσης Ρούμπος - βιολί, ο Βασίλης Σαραντινός- κρουστά και τραγούδι. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και με την επιλογή του χώρου ο οποίος πρόσφερε δροσιά και ευεξία, ενώ η αλλαγή του τόπου έγινε με το σκεπτικό της ανάδειξης των δημόσιων  χώρων και των πλατειών της πόλης μέσα από αντίστοιχη πρόταση που στο προσεχές διάστημα θα υλοποιήσει ο Σύλλογος μετά από προτροπή του Δήμου. 
Σημαντική ήταν φέτος η υποστήριξη της εκδήλωσης από την αγορά της πόλης η οποίας βοήθησε  οικονομικά και υλικά τη διοργάνωση. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τα καταστήματα: Ζιάκα Ερωτόκριτου, Βαρσάμη Ευθύμιου, Κουλούρη Απόλλωνα, Σταμούλη Ιωάννη, Βαϊοπούλου Λίλιας, Βλόντζου Χρήστου, Γκαντή Ντ., Γκίνου Ελευθερίας, Λιάπη ΒαΙας και  Γεωργίου Γεώργιου για τα δώρα που προσέφεραν. Επίσης τους χορηγούς-καταστήματα που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση: Νασιάκου Παναγιώτα, Μπισιάνη Γεώργιο, Αφοί Χρ, Κατσή, Σοφό Στέλιο, Flou cafe, Δόγια Δημήτριο, Κολύβα Απόστολο, Μαλλιαρό Σωτήριο, Μαντζιάρα Κων/νο, Μέγα Χρήστο, Τσολάκο Σταύρο. Καθώς και τους Μαντζιάλη Παναγιώτη, Καρασάββα Εύα, Γκαντή Αθανάσιο, Βαϊοπουλο Ιωάννη, Καραμήτρο Γεώργιο, Σπάνια Σοφία, Πολυγένη Βασίλη για την υλική και τεχνική υποστήριξη τους. 
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Π. Ηλίας Γώγος ως εκπρόσωπος της  Ιεράς μας Μητρόπολης, ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ορέστης Ψαχούλας, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνα Σκρέτα και Ευθύμιος Κούλπας , ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ. Ταξιάρχης Ευαγγελογιάννης, ο Πρόεδρος  της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Σπύρος Εκίζογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Ζάβαλος και Παναγιώτης Τουλιάς, ο Πρόεδρος  της τοπικής κοινότητας Δημήτρης Δεληγιάννης,  καθώς και πολλοί  εκπρόσωποι φορέων και πολιτιστικών συλλόγων του νομού. 
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων ευχαριστεί τον κύριο Γιάννη Νασιάκο για την αφιλοκερδή προσφορά του στο ψήσιμο της Ρόκας, τα μέλη του Συλλόγου Δήμητρα Πατέτσου, Λένα Τσιάρα, Κατερίνα Ζμέτη, Βαλεντίνα Διαμαντή, Αγλαΐα Ζουρνατζή, Κώστα Τσιρώνα, Θανάση Γλυκόπουλο, Λάζαρο Δελιανϊδη, Χρήστο Μαρκατσέλα για την συνολική βοήθεια που προσέφεραν, αλλά και όλους όσοι κάθε φορά υποστηρίζουν υλικά και ηθικά το έργο του.