Εορτολόγιο

Τρίτη 21 Αυγούστου
Θαδδαίου αποστόλου, Βάσσης, Θεογνίου, Αγαπίου, Πιστού και Θεοκλητούς μαρτ.
Ανατ.: 05.50Δύση: 19.19Σελήνη: 10 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
2 νέα προγράμματα για νέους ανέργους ανακοίνωσε η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μ. Καραμεσίνη από το ΕΒΕ Καρδίτσας
Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 10:36
KARAMESINH1KARAMESINH2KARAMESINH3Δύο νέα προγράμματα για νέους ανέργους ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης από το ΕΒΕ Καρδίτσας, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κα. Μαρία Καραμεσίνη.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Περιφερειακής Διευθύντριας Θεσσαλίας του ΟΑΕΔ κας. Όλγας Τσιούρβα, καθώς και πολλών συμπολιτών -επιχειρηματιών κυρίως- η κα. Καραμεσίνη ενημέρωσε για τα δυο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ.  Το ένα αφορά νέους ανέργους ηλικίας 25 – 29 ετών και το δεύτερο, αφορά επιχορήγηση επιχειρήσεων για πρόσληψη ανέργων ηλικίας 18 – 24 ετών σε νέες θέσεις εργασίας.  
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Βύρων Παππάς καλωσορίζοντας την κ. Καραμεσίνη, τόνισε τη σπουδαιότητα της εκδήλωσης καθώς υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης από τη  ίδια τη Διοικήτρια για τις νέες θέσεις εργασίας που θα προκύψουν μέσω των προγραμμάτων, ενώ πρότεινε προς την κα Καραμεσίνη, αντί για επιδότηση ανέργων, να δοθεί ενίσχυση στις επιχειρήσεις που θα προσλάβουν ανέργους, όπως επίσης να μπορεί να απασχοληθεί ένας άνεργος για μικρό χρονικό διάστημα και η ανεργία του να παραταθεί.