Εορτολόγιο

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου
Απόδοσις υψώσεως Τιμίου Σταυρού, Κοδράτου αποστόλου, Ιωνά προφήτου
Ανατ.: 06.19Δύση: 18.31Σελήνη: 11 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Μια ξεχωριστή συναυλία μουσικής δωματίου στο Δ.Ω.Κ.
Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 11:08

DOK 2_istoΈργα Beethoven, Brahms, Debussy, Vivaldi και άλλων συνθετών ερμήνευσαν την προηγούμενη Κυριακή 19 Μαρτίου οι Ζωή Αθανασίου στο πιάνο μαζί με τις Corina Bura και Λιλιάνα Ντούλια στο βιολί.

 Η μοναδική αυτή συναυλία μουσικής δωματίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναυλιών του Δ.Ω.Κ. στις 7 το απόγευμα και οι τρεις μουσικοί μάγεψαν το ακροατήριο που είχε την ευκαιρία να απολαύσει έργα μεγάλων συνθετών για βιολί και πιάνο, όπως αντιπροσωπευτικές σονάτες και δεξιοτεχνικά κομμάτια για αυτό το συνδυασμό οργάνων. Την εκδήλωση προλόγισε η διευθύντρια του Δ.Ω.Κ. κ. Κατερίνα Κούβελου, ενώ τα ενδιάμεσα σχόλια σχετικά με τα έργα που ακούστηκαν επιμελήθηκε η Ζωή Αθανασίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας κ . Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου και πλήθος φιλόμουσων συμπολιτών μας.