Εορτολόγιο

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου
Σύλληψις Ιωάννου Προδρόμου, Ξανθίππης και Πολυξένης οσίων
Ανατ.: 06.21Δύση: 18.28Σελήνη: 13 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στο φεστιβάλ σχολείων "Μονόλογοι από το Αιγαίο"
Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 13:28

MOUSIKO istoΣε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, το Σάββατο 18 Μαρτίου, 180 μαθητές από σχολεία της Θεσσαλίας έδωσαν φωνή στις αφηγήσεις και τα όνειρα ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Σχολείων με τίτλο ‘’Μονόλογοι από το Αιγαίο’’.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενός κύκλου θεατρικών βιωματικών εργαστηρίων που εντάσσονται στο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για ζητήματα προσφύγων, με τίτλο ‘’Κι αν ήσουν εσύ; ‘’.
Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας ήταν εκεί, συμμετέχοντας με τους/τις μαθητές/τριες: Πηνελόπη Κοντοκώστα, Μαριάννα Κουκούλη, Χριστίνα Γαρουφαλλιά, Δημήτρη Δημάκη & Άκη Μακρή και την εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Γεωργία Καραγιάννη.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Πανελλήνιο Δίκτυο για το θέατρο στην Εκπαίδευση (στο οποίο το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας είναι ενταγμένο) και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα.