Εορτολόγιο

Κυριακή 24 Ιουνίου
Γενέσιον Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού
Ανατ.: 05.08Δύση: 20.00Σελήνη: 10 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Εκδήλωση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

14o DHMOTIKO_4_istoΤην Παρασκευή 24 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας παρουσίασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου τους το θεατρικό δρώμενο με τίτλο: «Η περιώνυμη Μάχη της Ματαράγκας – Πετρομαγούλας Κιερίου».

Το θεατρικό αυτό δρώμενο βασίστηκε στο βιβλίο τών: κ. Νικολάου Κατοίκου, καθηγητή φιλολογίας και κ. Βασιλείου Μαγόπουλου, δασκάλου – ερευνητή Τοπικής Ιστορίας: «Μαρτυρίες λογίων πρωταγωνιστών για την περιώνυμη Μάχη Ματαράγκας – Πετρομαγούλας Κιερίου (21-3-1878). Με την παράσταση αυτή οι συντελεστές και η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου θέλησαν να τιμήσουν και να αναδείξουν το κορυφαίο αυτό ιστορικό γεγονός, το οποίο τίμησε με την παρουσία του στις φετινές εκδηλώσεις μνήμης στη Ματαράγκα και ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.