Εορτολόγιο

Κυριακή 24 Ιουνίου
Γενέσιον Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού
Ανατ.: 05.08Δύση: 20.00Σελήνη: 10 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Μεταφορά των μαθητών με το Αστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Επιστολή

Καλημέρα σας.Έχει παρατηρηθεί ότι όταν κάποιος μαθητής δεν έχει μαζί του το μαθητικό πάσο ώστε να αποδείξει το προφανές, δηλαδή ότι είναι μαθητής, ο οδηγός ή ο ελεγκτής του ζητάει να πληρώσει εισιτήριο με την ΑΠΕΙΛΗ ότι θα κατεβάσει τα παιδιά από το λεωφορείο. (ένα κοριτσάκι 14 χρονών 7:45 το πρωί χειμώνα στο λεωφορείο τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από μαθήτρια;)

Αν το Αστικό ΚΤΕΛ έχει πληρωθεί από το κράτος για την μεταφορά, ζητώντας χρήματα από τους μαθητές που έχουν ξεχάσει το μαθητικό πάσο, πληρώνεται και 2η φορά για την υπηρεσία που προσφέρει. Την Παρασκευή 24-3-2017 πολλοί μαθητές λόγο της σχολικής γιορτής δεν πήραν μαζί τους το μαθητικό σακίδιο με αποτέλεσμα να μην έχουν μαζί τους το πάσο τους, στο δρομολόγιο Λοξάδα - Παλαιοκκλήσι ο οδηγός απαίτησε πληρωμή εισιτηρίου με την ΑΠΕΙΛΗ ότι θα κατεβάσει τα παιδιά από το λεωφορείο. Είναι ντροπή να απειλεί τα παιδιά ο οδηγός και να τους παίρνει τα χρήματα που έχουν για να αγοράσουν το κολατσιό τους από το κυλικείο. Έχει ενημερωθεί με καταγγελία μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η κυρία Κολοκυθά Δ/νση Ανάπτυξης Π.Ε. Καρδίτσας, το αρμόδιο Υπουργείο και περιμένω απάντηση. Αν δε λυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει θα απευθυνθώ μαζί με τους άλλους γονείς στο Συνήγορο Του Πολίτη, στον Εισαγγελέα και σε όποια άλλη υπηρεσία είναι αρμόδια. 

Μφχ
Κουρκούνας Δημήτριος
Λοξάδα Καρδίτσας