Εορτολόγιο

Κυριακή 24 Ιουνίου
Γενέσιον Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού
Ανατ.: 05.08Δύση: 20.00Σελήνη: 10 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας για το σακχαρώδη διαβήτη στο Μαυρομμάτι

IATRIKOS 1_istoΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου με επιτυχία η προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας με θέμα το Σακχαρώδη Διαβήτη και ομιλητή τον Γενικό/Οικογενειακό Ιατρό με μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη Βασίλη Γκιζλή, Επιμελητή Α΄ του ΠΕΔΥ Κ.Υ. Μουζακίου – Π.Ι. Μαυρομματίου.

Συνδιοργανωτές και πολύτιμοι αρωγοί ήσαν το Τοπικό Συμβούλιο Μαυρομματίου καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Γ. Καραϊσκάκης". Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου αλλά και ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός , ο αντιδήμαρχος κ. Ε. Γκινής, η δημοτική σύμβουλος κ. Π. Ντούρβα και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γ. Νάσιος. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Γ. Καραϊσκάκης" κ. Δ. Γιώτης βράβευσε τον κ. Γκιζλή για την δεκαετή προσφορά του στο Π.Ι. Μαυρομματίου. Η εκδήλωση έκλεισε με ενδιαφέρουσα συζήτηση στην οποία τόσο ο ομιλητής όσο και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδιολόγος κ. Σ. Κουλοκτσής και ο Αντιπρόεδρος Γενικός Ιατρός κ. Α. Σπάνιας απάντησαν σε ερωτήσεις και σχόλια του κοινού. Αυτή ήταν η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό του Ι.Σ. Καρδίτσας για τη νέα χρονιά. Στόχος είναι να ακολουθήσουν και νέες με αντίστοιχη θεματολογία με γνώμονα την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των συμπολιτών μας σε θέματα υγείας, καθώς είναι γνωστό πως αυτό εξασφαλίζει πολλαπλά ωφέλει σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο και συμβάλει επίσης, σε μια περίοδο μεγάλης κρίσης όπως η σημερινή, στον εξορθολογισμό των δαπανών υγείας και στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Κάθε γνώση που προστίθεται, είναι προσθήκη στην ανθρώπινη δύναμη.

Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας